sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Virkattu ♥ Kauniita♥ unia♥- taulu

Tämmöinen siitä sitten tuli.

Ensin tuntui, ettei tästä mitään tule. Homma odotti jäissä pari päivää kun en ollut varma tuleeko tästä tyyny vai mikä. Päädyin sitten tähän kangastauluun ja sitten alkoikin pähkäily miten saan virkkauksen asettumaan pellavakankaalle siististi. Virkkaus nimittäin kapeni loppua kohden jonkin verran, mikä aiheutti viimeistelyssä pieniä "hermoromahduksia". 
Mittanauhan kanssa pingottelin virkkauksen kankaalle ensin nuppineuloilla ja sitten harsimalla ja sitten prässäsin. Seuraavaksi ompelin koneella pitsit ja samalla virkkaus kiinnittyi pellavalle paremmin ja taas prässäsin. Sitten ompelin tausta-ja päällikankaan yhteen ja samalla laitoin nuo nauhat kankaiden väliin ja taas prässäsin.
Asettuhan se sitten loppujen lopuksi ihan mukavasti paikoilleen ja suht suoraan ja tuo pitsi antaa vähän anteeksi epätasaisuudet.


Valmista mallia minulla ei ollut tähän virkkaukseen. Käytin ristipistomalleja avuksi, nekin olivat ulkomaisista lehdistä, joten keräsin sopivat kirjaimet eri malleista ja tein ensin ruutupaperille hahmotelman. Jotkut kirjaimet muuttuivat vielä virkatessa, mutta aika hyvin ruutupiirrokseni toimi. Voipi olla, että tämä taulu tästä sängynpäädystä muuttaa vielä seinälle.

Täällä paistaa kaunis ilta-aurinko. Pitäisi varmaan ulkonakin puuhailla, siellä odottaa ränsistyneiden kesäkukkien poisto ja ruukkujen pesu. Sieniretkelläkin kyllä voisi piipahtaa, suppilovahverot alkavat varmaan olla aika hyvänkokoisia.

Kiitokset kommenteista edelliseen postaukseen ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa!!
terkuin


16 kommenttia:

 1. Todella kaunis taulu! Tuon alla nukkuessa ei voi nähdä kuin kauniita unia :-)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuli kaunis! Iso työhän tuossa on ollut kun itse olet sen suunnitellut.

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi kun siitä tuli ihana! Olet kyllä aika mestari!

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno! Ei heti tule samanlaista vastaan.

  VastaaPoista
 5. Siitä tuli oikein hieno. Mua kiinostaa toi sydän tyyny. Miten se on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Täältä löytyy tarkempaa tietoa:
   http://irmatm.blogspot.fi/2010/05/tyyny-sai-kaverin.html
   tai jos et jaksa etsiä, niin olen joskus nyplännyt tuon reunapitsin ja kiinnitein sen tyynyliinaan ja keskelle kirjoin tuon sydämen.

   Poista
 6. Tosi kivannäköinen virkkaus. Siitä ei ollenkaan huomaa, että matkan varrella on ollut ongelmia. :)

  VastaaPoista
 7. Siitähän tuli kerrassaan kaunis! Aivan ihana!

  VastaaPoista
 8. Oi että, siit tull hiano! Ja voi torell arvosta sitä, ko ole alust ast tehny ite!! Löysi kirjastost iha sun näköses kirja: Ompele pitsejä ja pellavaa, Chantal Sabatier:)
  Liitutaulu tul maalatuks, mut siihe jäi suti jälje näkyvi, ei se ny haitta, mut olisik siihe vinkki? Lakkapenssel vai mimmosel sää ole se maalanu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Minulla onkin tuo kirja, se on kyllä täynnä kivoja juttuja! Juu, minä myös aina tuskailen kun jää siveltimen jäljet näkyviin mutta löysin sinellistä semmosia sutia missä on vaahtomuovista se sutiosa, sillä sai tasaista jälkeä kippoihin.

   Poista
 9. Kiitos paljon kommenteista kaikille!!♥

  VastaaPoista
 10. Mestarilta syntyy mitä vaan, aivan ihania kaikki !

  VastaaPoista
 11. Todella kaunis!! Uni maittaa tuon alla.. Voi kun itselläkin olisi noin paljon taitoa..

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä Kammarissa ♥♥♥