maanantai 29. lokakuuta 2012

Tyynyjä ja vähän sisustusta

Ompeluinnostus iski tässä joku aika sitten ja olen saanut aikaiseksi tyynynpäällisiä ja pussukoita. Tässä nyt ensin kuvakollaasi tyynynpäällisistä. Pussukoista laitan kuvia toisen kerran.

Minulle on siunaantunut aika paljon noita vanhoja pitsityynynpäällisiä. Leikkasin pitsipäädyt nauhoineen talteen ja ompelin uutta pellavakangasta tyynyliinan keskelle tai jatkeeksi.
Tähden silitin ensin liimakankaan avulla kiinni ja ompelin sen vielä reunoistaan päälliseen kiinni, että varmasti pysyy.
Näille ilmaantui heti halukas ottaja (tytär) ja nyt saakin ommella sitten päällisiä lisää, menekkiä tuntuisi olevan ihan perhepiirissä.

Viikonloppuna löysin varastosta vanhan ikkunapokan, jonka olin vallan unohtanut. Innostuinkin sitten vähän sisustushommiin.

Kranssin ympärille pyöritin valoköynnöksen ja virkattua pitsiä koristeeksi.
Tähden olen tehnyt Norjanangervon oksista.
Kynttilän alla oleva lautanen on kirpparilöytö kuten avaimetkin, nämä kaverit ovat olleet aikaisemminkin kuvissa tuolla vanhan blogin puolella.

Heinäseivästikkaat saivat nyt minusta ihan kivan kaverin vanhasta ikkunapokasta.
Löytyihän sinne pöydälle yksi jouluaiheinenkin koriste jo, Merry & Bright-ristipistotyö. Siitä löytyy parempi kuva täältä vanhasta blogista.

Täällä satelee nyt räntää hiljalleen. Viikonloppuna olikin kiva piristävä pikku pakkanen ja kun maakin sai valkoisen peitteen loppuviikosta, niin olokin on ollut paljon pirteämpi.
Kovasti jännitti autolla ajelu ensimmäisillä liukkailla, minä kun ajelen niin vähän autolla nykyään, mutta hyvin meni kuitenkin, ainakin minusta ;).
Oikein mukavaa viikon jatkoa teille kaikille ja onnea ja turvaa liikenteeseen!
terkuin

12 kommenttia:

 1. Kauniita tyynyjä, en ihmettele yhtään että ottajia löytyy :)

  Terkkuja!

  VastaaPoista
 2. Ihania tyynyjä, Irma!
  Ja kaunis on lipaston päällä kaikki tyynni *huokaus*

  VastaaPoista
 3. Oi miten on kauniita kuvia!!

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Itsekin juuri ompelin ja postailin tyynyliinoistani - hauska yhteensattuma. Mutta mutta, en taida yltää ihan samaan jälkeen : )

  VastaaPoista
 5. Hienoja tyynyjä saitkin, ei ihme että tytär halusi itselleen. Kaunis tuo vanha ikkunanpoka uusiokäytössä.

  VastaaPoista
 6. Kauniita tyynyliinoja olet tehnyt. Tuo valokranssi on kiva idea, saatanpa matkia sinua tässä ;) Vaikka muutoin ei kodistamme kyllä saa yhtään niin kaunista kuin teidän kotinne. Puuttuu tuota sisustussilmää ja ehkä vähän aikaakin.

  VastaaPoista
 7. Voi, että sinulla on taas niin ihania juttuja täällä. Olen käynyt täällä usein, mutta en ole saanut mitään aikaseksi kommentoida... voi minua !

  VastaaPoista
 8. Hienoja tyynynpäällisiä, todella kauniita! Täytyykin laittaa idea talteen, minulla kun on jonkun verran vanhoja pitsityynyliinoja.

  VastaaPoista
 9. kauniita tyynynpäällisiä, tuo pitsin käyttö on hyvä idea.
  Ikkunanpoka on UPEA

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä Kammarissa ♥♥♥