keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Liitutauluja, kodinhengetär ja adventtikynttilät

Liitutaulumaalilla maalailin erinäisiä juttuja mitä kaappiin on jostain ilmestynyt.???
;)
Tarjotin sai kolme kerrosta maalia pintaansa ja pääsi käsityöhuoneen kaapin päälle.


Anteeksi kuvien laatu, luonnonvaloa on niin vähän enkä halua käyttää salamaa. Kuvia joutuu muokkaamaan aika paljon ja sekään ei aina onnistu halutulla tavalla ;)
Isosta valokuvakehyksestä (kirpparilta) tuli myös liitutaulu seinälle ripustettavaksi.


Kehykseen ruuvailin koukun liitua varten. Meikäläisen käsiala ei ole kyllä kauneimmasta päästä, pahoittelut siitäkin.
Pahvisen sydämen (Sinellistä) maalasin myös liitutaulumaalilla. Veti hieman kuprulle kosteana mutta oikeni kuivuttuaan. Taakse liimasin kolme magneettia ja nyt se pysyy jääkaapin ovessa.

.
Tähänkin virittelin liidun, ettei ole aina hakusessa.

Kodinhengetär-tauluja esittelin kaksi tuolla tuunausviikko-postauksessa. Nyt sarjaan tuli täydennystä leipurin muodossa.


Laitoin kuvan nyt tämmöiseen vitriinikehykseen ja sisälle liimasin vanhan taikinapyörän. Kehyksiin liimailin vielä servetistä leikattuja ruokailuvälineiden kuvia. Tähän en nyt ruuvaillut ripustuskoukkuja, niin voi pitää taulua pöydälläkin. Nämäkin kehykset olen joskus kirpparilta haalinut.

Eilen innostuin tekemään adventtikynttiläasetelman. Omasta mettästä hain jäkälää ja sammaloituneita oksia ja käpyjä. Sydämet olen tehnyt aiemmin veteen liukenevista vessapaperihylsyistä. Nyt osa niistä pääsi käyttöön, sydämissä olevat numerot ovat tarroja.


Kynttilät tökin oasis-sieneen ja koko luomus kököttää kirpparilta löytämässäni soppakulhossa.
Koristeita on nyt niin paljon että kynttilöitä täytyykin muistaa vahtia ja siirrellä koristuksia alemmaksi tarvittaessa. Enköhän nyt muista kun tännekin sen kirjasin muistiin ;)

Tämmöstä tällä kertaa. Kiitokset jälleen vierailuista ja kommenteista edelliseen postaukseen sekä lämmin tervetulotoivotus uusille lukijoille!!!♥
Leppoisaa marraskuun jatkoa kaikille!
terkuin

6 kommenttia:

  1. Jälleen monta ihanaa ideaa, kynttilä asetelma on äärettömän kaunis

    VastaaPoista
  2. Hei! Aivan ihania ideoita,on mukavaa kurkistella blogeihin,etenkin näin joulun alla.Itselläni ei ole blogia,vaikka käsitöitä harrastankin.Terttu

    VastaaPoista
  3. Mahottomasti oletkin sommaa saanu aikaseksi...Lupsakkata viikonlopun jatkoa sinulle :)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä Kammarissa ♥♥♥