maanantai 18. helmikuuta 2013

Neidot tauluissaan

Nämä kirpparilta löytämäni kaksi kukkataulua oli jo pitempään kummitellut mielessäni ja odotelleet tuunausinspiraatiota.

Yhtenä viikonloppuna sitten keräilin kaapista pellavakangasta sekä kirpparilta löytämiäni pitsejä ja koruja  pöydälle ja aloin sommittelemaan niitä kauniiden neitojen ympärille.
(Neitojen kuvat tulostin tulostettavalle kankaalle.)
Tauluja ei voinut purkaa, joten kiinnitin pellavakankaan ohuelle pahville, jonka sitten teippasin kaksipuoleisella teipillä tauluun.

Tätä neitoa ympäröi irtokauluksesta leikkaamani pitsireunus ym. pitsit ja kukat sekä kirpparilta löytynyt korvakoru.
Kuvan ja kaikki pitsit kiinnitin kaksipuoleisella teipillä, jotta ovat helposti purettavissa, jos taulut alkavat jostain syystä kyllästyttämään.

Taulut ovat nyt olleet pari viikkoa olkkarin seinällä ja tykkään niistä vieläkin kovasti, joten taidan tuunailla ne kestävämmiksi.

Tämä neito sai ympärilleen nyplätyt pitsikaulukset ja uutta pitsiä sekä kirpparilta löytämäni rintakorun sekä vielä kirjotun I-kirjaimen (kaupasta ostettu).

Nyt mielessä on muhinut laukun tekeminen, jospa se tässä lomaviikon aikana toteutuisi. Luulen että siihen tulee ainakin pellavaa ja ehkä pitsiäkin (yllätys, yllätys) ;).

Kaunista viikon jatkoa kaikille!
terkuin
Irma

8 kommenttia:

 1. Häikäisevän kauniita, Irma!!

  Täälläkin leikitty pitseillä, mutten mä noin kaunista jälkeä ole saanut aikaiseksi ;D

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit teit tauluista, kehyksetkin on upeat !

  VastaaPoista
 3. Oivallisia tuunauksia jälleen kerran. Nuo kehykset ovat ihania.

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle tunnustus♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minnuli! Koitan löytää blogiisi, nyt pääsen tuon nimesi kautta kesäyönhullutus-sivuille. Mutta taisin löytääkin linkin tuolta tilastojen puolelta. Palaan asiaan myöhemmin. Kiitokset vielä! :)

   Poista

Kiitos käynnistä Kammarissa ♥♥♥