sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Pellavalaukku

Tästä kirjasta olen saanut paljon ideoita ja tämänkin laukun tein kirjan innoittamana.

Punaiset nahkahihnat löysin kädentaitomessuilta viime syksynä. Oikeastaan olisin halunnut ruskeat mutta ne olivat loppuunmyyty. Punaisetkin ovat ihan kauniit ;).

Tässä hieman yksityiskohtia.

Laukun sisälle tein taskun jonka koristin pitsillä ja napilla. Vuorikangas on pirtsakkaa punakukkaista puuvillakangasta. Laukun hihnojen värin takia koitin saada punaista muuallekin kuin vuorikankaaseen ja sitähän löytyykin sitten vanhoista monogrammeista ja koristenauhoista.
Kukan teko-ohje löytyy myös tuosta kirjasta, kukan keskusta on tehty vinonauhaa rypyttämällä ja rullaamalla ja teriöt tein puuvillakankaasta ja tuosta kukallisesta tyllikankaasta. Kiinnitin kukan hakaneulalla laukkuun, se onkin kätevä siitä irrottaa ja laittaa vaikka rintapieleen ;) .
Napin virkaa toimittaa iso helmikorvakoru :) ja onhan laukussa vielä koristeena vanhaa ja uutta pitsiä.

Tässä vielä lähikuva laukusta.

Arvaattekos mikä tuolta hihnojen välistä näkyy, tuo reikäinen juttu? Ostin senkin kädentaitomessuilta. Se on puinen laatikko ja sinne voi laittaa nauhoja ja nauhojen päät voi sitten laittaa rei'istä pilkottamaan. Laatikon kanteen  tuli vielä Kirsi Huttusen suunnittelema ristipistomalli mukana, siinä on mm. saksien kuva ja teksti my favourite ribbons. En ole sitä vielä tehnyt mutta suunnitelmissa on.
( Liitin linkin tuohon Kirsin nimeen, sitä klikkaamalla pääset Kirsin blogiin ja sieltä löytyy linkki myös verkkokauppaan).
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!♥
terkuin
Irma


7 kommenttia:

  1. Tulipa hieno, hyvin sopii kahvat :)

    VastaaPoista
  2. vau miten upea laukku, siis oikeasti tosi kaunis ja ei varmasti ole muilla samanlaista uniikki :)

    VastaaPoista
  3. Oi miten kaunis laukku! Minä en tuollaista raaskisi varmaan edes käyttää vaan pistäisin vitriiniin =)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä Kammarissa ♥♥♥