keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Tyynynpäälliset ja pitsisydämet

Olin Karjaalla työmatkalla jokunen viikko sitten. Työkaverini vei minut Latvala (sekatavaraa) -nimiseen kauppaan. Siellä oli edullisia ja ihania sisustustavaroita mm. keittiöpyyhkeitä (alle 3 euroa/kpl) läksi mukaani. Näistä 40x60 kokoisista pyyhkeistä tein kahdesta tyynynpäälliset.

Takaosa on vanhasta pitsilakanan jämästä ja sisustyynykin löytyi jo kotoa. Toisen pään ompelin kiinni ja toisen pään jätin avoimeksi ja ompelin siihen vain kinnitysnauhat. Kaksi pyyhettä olisi vielä käyttämättä...


Noin metrin mittaisen jättipupun löysin eilen kirpparilta. Ei taida olla mikään "merkkipupu" mutta oli niin siisti ja pestykin että raskin sitten pitkään harkittuani maksaa vaaditut 28 euroa, maksoinkohan ihan liikaa? Olen kuitenkin iloinen löydöstäni, sillä näitä ei ole kirpparilla minua vastaan aikaisemmin tullut ja tuommoista olen halunnut jo pitkään. Meinasin jo yrittää tehdä itse....

Nämä pitsisydämet syntyivät jossain välissä, kun teki mieli näperrellä. Kankaina vanhaa lakanaa ja pitsikangaspalasia, joita oli jäänyt tähteeksi tyttären pitsitoppiprojektista.

Koristeena kirpparikoruja ja -helmiä.
Kokeilin kerran nauhaan kirjasinleimasimia ja keksin ne kokeilutkin näihin laittaa koristeeksi, eipähän nekään menneet hukkaan.

Tällainen pikapostaus jälleen, kiirettä pittää lomalaisella. Nyt pitää kiiruhtaa tyttärien kanssa syömään ja ehkä vähän shoppailemaankin Idikseen (Ideapark).
Aurinko paistaa, kaunista viikon jatkoa kaikille!♥
terkuin
Irma

9 kommenttia:

 1. Ihana pupu, noita on kyllä harvoin tarjolla, merkistä viis :)

  VastaaPoista
 2. Voi että on sulonen pupu, kiva kun löysitte toisenne.
  Tuo idea tehdä pyyhkeestä tyyny on hyvä:) pannaanpa korvan taakse.

  VastaaPoista
 3. Kiitos muistutuksesta, keittiöpyyhkeistä!! Taisin just saada idean... ;o)

  VastaaPoista
 4. Eläköön sekatavarakaupat...Niin ja kirppikset :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat pyyhkeet ja millä hinnalla ne sait!

  VastaaPoista
 6. Niin kivoja juttuja taas olet saanut aikaan!

  VastaaPoista
 7. Ihania juttuja olet tehnyt,nuo taulut on romanttisen kauniit ja sydänkranssit myös. Terttu

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä Kammarissa ♥♥♥