perjantai 10. toukokuuta 2013

Nauhalaatikko

Tervehdys! Täällä on vietetty hiljaiseloa kaikin puolin. Käsityöt ei ole paljoa kiinnostaneet, kun olen ulkona vapaa-ajat puuhastellut sen minkä kädet antaa myöten. Sain kuitenkin tämän nauhalaatikon valmiiksi vihdosta viimein.
Ostin laatikon Kädentaito-messuilta Emmulin osastolta. Laatikon mukana tuli myös ristipistomalli, jota en nyt kuitenkaan tähän sitten tehnyt kun sattumalta löysin tuon ilmaisen mallin täältä. Linnut, pienet kukat,  kirjaimet ja numerot ovat muista malleista, joita olen aiemmin hankkinut.
Kangas on flopaa ja lanka DMC:n 498. Nurkat pistelin kahdella langan säikeellä kahden langan yli, My little...-tekstin kahdella langan säikeellä yhden langan yli ja loput yhdellä langan säikeellä yhden langan yli. Kankaan pingotin pahville ja laitoin vähän vanua väliin. Sitten teippasin työn kaksipuoleisella teipillä laatikon kanteen. Irtoaa sitten helpommin, jos siirrän tämän joskus jonkin toisen aarrelaatikon kanteen :)

Eksyinpä yhtenä päivänä tänne ja eikös sieltä sitten löytynyt mieleinen malli (oli vielä alennuksessakin) ja siihen sopiva pistelykangas.
Ihastuin kovasti tähän The Primitive Haren Endymion-malliin. Liitin linkin tuohonkin nimeen niin pääsee kiinnostuneet kurkkaamaan muitakin ihania ristipistomalleja.
Kovasti tekee mieli mennä aloittamaan tuota vaikka ulkonakin olis paljon hommia. Tänään on kyllä satanut niin paljon, että parempi kun jään sisälle pistelemään ;D
Mukavaa viikonloppua!♥
terkuin Irma

16 kommenttia:

 1. Suloinen laatikko...varsinkin tuo ristipistoilemasi kansi.

  On totta, että nyt kun kevät on koittanut, niin sisällä ei meinaa malttaa olla. Joko sitä on omalla pihalla tai sitten koirien kanssa metsälenkillä.

  Mukavaa viikonlppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu! Täällä tosiaan nyt vähän hitaasti reagoin tänne blogiin, kun vapaa-ajat menee ulkohommissa.

   Poista
 2. Mainio idea nauhojen säilyttämiseen, täytyy laittaa itsellekin muistiin. Kaunis tuo laatikon pistely.

  Sama homma taitaa olla aika monella keväisin: ulkona niin paljon tehtävää, että kun sisälle ehtii, ei voimia ole paljoakaan jäljellä. Rentouttavaa viikonloppua, sisällä ja ulkona!

  VastaaPoista
 3. Voi miten sulonen laatikko nauhoneen ja ristipistoineen...En ole tiennyt moisia ihanuuksia olevan olemassakaan :)

  VastaaPoista
 4. Miten kaunis ja innostava blogi kaikkinen kädentaitoineen♥ Blogissani on tunnustus sinulle.

  VastaaPoista
 5. Siitäpä tuli kerrassaan upea, vau!

  VastaaPoista
 6. Täällä tunnustus kauniille Punaisen mökin kammarille :) http://ninnun-blogi.blogspot.fi/2013/05/tunnustus-toukokuussa.html

  VastaaPoista
 7. Upea nauhalaatikko! Ihanat ristipistot =)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä Kammarissa ♥♥♥