maanantai 7. lokakuuta 2013

Kirpparilta

Edellisestä kirpparipäivityksestä taitaa ollakin jo paljon aikaa. Olen aika tavalla vähentänyt kirppareilla käyntejä. Mutta tässä jotain, mitä olen kotiin kirpparilta tänä vuonna kuljettanut.
Karhu-narupurkki, pelti-rasioita, Arabian astioita(osa hyllyllä vanhempia löytöjä). Tuon taaimmaisen kannellisen sokerikon pohjassa lukee alekkain  Rörstrand, Sweden, Zorina.

Puulokerikko kahvalla, joka on löytänyt paikkansa käsityöhuoneen pöydän nurkalta ja on täynnä kaikkea tarpeellista :) . Lila jalkarahi, joka odottaa uutta päällistä. Vanhat kaapin ovi ja pyyheliinanaulakko, joista kyhäsin tuommoisen asetelman aulan kapealle seinän pätkälle. Menee varmaankin purkuun, kunhan keksin jotain muuta tilalle, sillä tuo menee ehkä hieman jo "yli" tai sitten en ole vielä siihen kunnolla tottunut....
Vanha laukku ja Hellaksen pastillirasia.

Vanhoja amppeleita, jotka laitoin olohuoneeseen roikkumaan ikkunan eteen.Tuikuille tarkoitetut lasipurkit olen tuunannut joskus aiemmin.
Hyllyltä löysivät paikkansa kaunis tuikkulyhty ja metallinen valokuvakehys.
Noihin vanhoihin amppeleihin olen todella ihastunut, niitä on vain tosi harvoin tarjolla.

Olen löytänyt myös joitain tekstiilejä, kuten niitä tykkäämiäni kirjottuja pöytäliinoja. Postailen niistä joskus toiste, sillä ovat osa pesuun vielä menossa ja sitten silitykseen.

Kiitokset vielä mukavista kommenteista kahvipussi-postaukseen!!
Kaikkea hyvää ja kaunista syksyynne!!
toivoopi
Irma

7 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä, tuollasia metalli amppeleita oli mummollani aikoinaan, voi miten ne on kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään amppeleista paljon. Varmaankin siksi että äidilläni oli niitä monia, niistä tulee ihania muistoja mieleen.

   Poista
 2. Nuo amppelit niin kauniita. Meilläkin olohuoneessa roikkuu yksi joka on kotosin anopin mummolasta :)

  VastaaPoista
 3. Ihania tavaroita olet löytänytkin!
  Meillä oli juuri samanlainen pyyheteline, johon nuorena tyttönä kirjailin kauniin pyyheliinapeitonkin.

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöj' olet tehnyt! Minäkin eilen poikkesin kirpparilla mutta mitään ei tarttunut mukaan, iinkuin ei yleensä koskaan, olen huono kirpparilla kävijä

  VastaaPoista
 5. No huh miten paljon olet aarteita löytänyt ! Minä yritän opetella tavaroista luopumista reilulla kädellä, ja samalla vähentämään uusien hankkimista. Arvaa vaan miten vaikeeta se on, ainakin jos varaa kirppispöydän mydäkseen omiaan... eihän sielläkuitenkan voi silmät kiinni kulkea ;D

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä Kammarissa ♥♥♥