lauantai 18. tammikuuta 2014

Pussukoita kännykälle

Keskimmäiseen pussukkaan minulla oli tarvikepaketti, jonka ostin Farnian outlet-myymälästä vitosella. Pussukasta tuli aika kapoinen ( ymmärsinköhän ohjeet väärin??) ja sisäsaumojen takia tyttären puhelin (i-phone) ei siihen mahtunut. Mutta minun pikkunen nokia siihen mahtuu :)
Tytär penkoi kangaskasojani ja valitsi tuon vaaleanpunaisen Tilda-kankaan ja siitä tein sitten sen kokoisen että tyttärenkin puhelin sai pussukan.
Pussukat ovat ommeltu yhdestä kappaleesta ja niissä on myös vuorikankaat.
Pääli- ja vuorikankaat ommellaan yhteen ja alareuna jätetään auki kääntämistä varten. Läppäosa on hieman kapeampi kuin alaosa. Alaosa käännetään sitten kaksinkerroin ja ommellaan reunoista yhteen oikeat puolet vastakkain, jolloin taskun sisälle jää aika paksut saumanvarat ja vievät tilaa kännykältä.
Ompelinkin sitten tuon pellavaisen pussukan alaosan pääli-ja vuorikankaat erikseen ensiksi pussukoiksi ja sen jälkeen asettelin ne sisäkkäin nurjat puolet vastakkain. Läppäosan ompelin myös erikseen ja sitten vasta yhdistin sen alaosaan.
Toivottavasti tästä sepustuksesta sai jotain tolkkua, olen huono tekemään ohjeita.
Läpän alla on tarranauha, joten avaaminen ja sulkeminen sujuu nopsasti. Vaaleanpunaiseen pussukkaan ompelin sisäpuolelle vielä pienen taskun pankkikorttia varten (tyttären pyynnöstä). Koristenapit ostin myös tuolta Farniasta.
Näitä oli ihan kiva tehdä, täytyy vaan kehitellä vielä tuota mallia jotenkin.
Mukavaa viikonlopun jatkoa!
terkuin
Irma
♥♥♥


7 kommenttia:

 1. Ovatpas somia, niinku karkkeja :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania, niin söpöjä :)!

  VastaaPoista
 3. Ihania! Tuollaisen minäkin tarvitsisin. Nyt on kännykkä aina taskun pohjalla ja sen takia täynnä hiekkaa, pölyä ja roskaa. Kiitos ideasta ja reipasta talven jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla oli sama ongelma, nyt on kännykkä ollut pussukassaan ja pysyykin paljon siistimpänä :)

   Poista

Kiitos käynnistä Kammarissa ♥♥♥