sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Ristipisto-kännykänkuoret

Ideaparkin Hemtexistä löysin tällaisen DIY-paketin.
Paketissa oli yhdet mustat muoviset (pehmeät) kuoret, neljä eriväristä lankaa ja mallikirjanen ja olihan siinä neulakin mukana. Hinta oli 6,95 €.
Kuori on tarkoitettu iphone 4- puhelimelle. Minulla on työpuhelimena iphone 4s ja kyllä se siihenkin passasi.
En kauheasti tykästynyt noihin malleihin, joten katselin ristipisto-malleja alla olevasta kirjasta.
Tuo kirja on kyllä ollut hyvä hankinta. Siitä olen löytänyt monia kivoja malleja töihini. Sieltä löytyi myös tuo keijukainen. Piti hiukan lyhentää tuota alimmaista siipeä kun muuten se ei olisi mallin mukaan tuohon kuoreen mahtunut kokonaisena. Lisäksi pistelin vähän muutakin koristetta.
Pistelin muliinilangan kolmella langan säikeellä, olis menny enemmälläkin.
Minulle tulee Atelje Margarethan lehti ja huomasin että myös siellä on myynnissä kännykänkuoripakkaus iphone4/4s- malliin. Pakkauksessa on kahdet kuoret, mustat ja valkeat. Lisäksi 6 eri mallia, 3 valkoiseen ja 3 mustaan. Ohjeet ja langat myös kuuluu pakkaukseen ja hinta on 19,80. Täältä voit käydä katsomassa, kirjoita sitten hakukenttään iphone, niin löydät tiedot ja kuvan pakkauksesta.
Ristipisto-intoilu jatkuu edelleen ja on minulla jotain uuttakin jo valmiina. Lisäksi vieläkin löytyy keskeneräisiäkin, joita meinasin jatkaa. Laittelen taas kuvia kun kerkiän, mutta nyt taidan mennä pistelemään :) .
Mukavaa helmikuun jatkoa kaikille!
terkuin
Irma

1 kommentti:

  1. Ompas hauska idea tehdä itse kuoret kännykkään.
    Siun valitsema keijukainen on ihana.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä Kammarissa ♥♥♥