sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Ihana kesä !

Pihahommelit ovat vieneet minut mennessään, etten ole juurikaan käsitöitä tehnyt.
Sain kauan haaveilemani kasvihuoneen ja sen kimpussa olen hääräillyt paljon.
Olen aivan "vihreä" tässä asiassa mutta sitäkin innostuneempi.
Laitoin kasvihuoneeseen kasvamaan kolmenlaista tomaattia, kasvihuone-ja avomaankurkkua, erilaisia salaatteja kurkun taimien väliin ja ruukkuihin pari paprikaa. Mahtuhan sinne vielä hyllykkö ja tuolikin. Mukava siellä on istuksia ja katsella miten tomaatit ja kurkut kehittyy. Vielä ne ovat hengissä ja tomaateissa on jopa pieniä raakileita.

Pihamaalla unkarin syreeni ja lumipalloheisi ovat tällä hetkellä kauniisti kukassa.
 Terassia olen myös hieman laitellut kesäkuntoon ja tässä vähän kukkaloistoa sieltä.

Minulle (ja varmaan monelle muullekin) tulee välillä pakollinen tarve saada joitain tiettyjä värejä elämään. Tänä keväänä ja nyt alkukesästä olen haalinut hempeitä värisävyjä mm. kesäkukkiin ja sisustukseen (mm.edellisen postauksen tyynyt) ja ompelinhan minä tälläisen kiikkutuolimaton.
 
Tulihan sentään joku uusi käsityö esiteltyä, ettei vallan mennyt pihahommiksi. Tässä vielä Rölli poseeraa virallisena ja vähemmän virallisena.

Oikein ihanaa kesää kaikille!
kesäterkuin
Irma


9 kommenttia:

 1. Ihana kasvihuone ja todella upeita kesäkuvia. Rölli on Ihanin ikinä.

  VastaaPoista
 2. Hyvin olet päässyt kasvihuoneessasi alkuun, niin terhakoita ovat kasvisi. Joskus minäkin kaipaan kasvihuonetta vaikka sanoinkin, kun viimeisestä eroon pääsin ettei koskaan enään. Kun parikymmentä vuotta niitä ammatikseni hoitelin, isoja huoneita tuntui etten enään kaipaa. mutta silti vain haluaisin tuollaisen pienen sievän.
  Oikein hyvää kesää sinulle!

  VastaaPoista
 3. Niin se vaan menee, että koneen ääreltä siirrytään ulos, kun kelit sallii. Kaikenlaista nypertämistä on vaikka miten. Ihanaa kesää sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Ihana kasvihuone. Kaunis keinutuolimatto, kiitos ideasta;).

  VastaaPoista
 5. Ihana kasvihuone. Mie kans tykkään istuskella kasvihuoneessa siellä kaiken vihreän keskellä sielu lepää ja roppa saa energiaa.

  VastaaPoista
 6. Ihana kasvihuone! Ihania kuvia! Niitä katsellessa vaikea uskoa, että olisit niin kovin "vihreä". Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 7. Oi, iskipä himo keinutuolimattoihin! Jos ei olisi kello jo yli puolenyön, säntäisin heti syynäämään kangasvarastojani - nyt täytyy odotella aamua. Mökille...

  VastaaPoista
 8. Onnea kasvariviljelyyn! Keinustuolikuvassa näkyy monta muutakin käsityötä kuin vaan keinustuolimatto;) ja Rölli on kyllä niin söpö!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä Kammarissa ♥♥♥