maanantai 29. kesäkuuta 2015

Lisää betonitöitä

Heipsan vaan!
Isännän liimauskokeilu onnistui. Eli edellisessä postauksessahan kerroin että yksi pari betonisaappaista meni nilkan kohdalta poikki. Annettiin palasten kuivua kunnolla ja isäntä puhalteli sitten paineilmalla irtopölyt pois ja laittoi "sikaliimaa". Annettiin taas kuivua rauhassa pari päivää.

Liimauskohdasta jäi tietysti hieman ruma jälki, joten pyörittelin narua koristeeksi. Koukut ja koristekivet laitoin valuvaiheessa. Saappaat ovat muistaakseni kokoa 34, joten painavatkin jonkin verran. Kestää kyllä nyt koukuistakin nostella, ainakin vielä ovat pysyneet kasassa. Nämä saappaat seistä töröttävät kasvihuoneen oven luona, käytän niitä ovistopparina.
Liiman nimeä en nyt muista mutta se on jotakin silikoniliimaa, jolla vessanpytytkin liimataan lattiaan.

Sitten tein talonumeron. Hain Sinellistä pahvinumeron, poistin siitä päällisen, voitelin pahvinumeron sisältä öljyllä (ei ehkä välttämätöntä), tein valuhommat ja odottelin nyt kärsivällisesti muutaman päivän. Ja tässäpä kestävä numero.
Laitoin sen nyt roikkumaan kulahtaneeseen lankkuun kun en muuta keksinyt ja asettelin koko komeuden kiveä vasten. Nyt pitäs talonumerokin näkyä selvästi ;D

Laitanpa lopuksi pari kukkakuvaa. Kärhöt ja lumipalloheisi ovat komeimmillaan tällä hetkellä.

Leppoisaa viikkoa kaikille!
terkuin ♥
Irma

8 kommenttia:

 1. Hieno numero ja kukat ovat parhaillaan. Hyvää kesää.

  VastaaPoista
 2. Kiva talon numero ja betonisaappaat:) Kärhöt ja lumipalloheisi ovat kyllä kauneimmillaan.
  Mukavaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hyvä tietää toi silikoniliima! Hyvä idea myöskin noi koukut. Määkin tarttisin kasvihuoneelle ovistopparin. Isompia saappaita täytys vaan löytää kirppikseltä(halvalla).

  VastaaPoista
 4. On komea talonnumero nyt teillä. ja oi mitkä kukat!

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavia töitä sinulla täällä taas vaikka ja kuinka. Itselläni on ollut pitkä tauko niin blogimaailmassa kuin käsityörintamallakin. Mutta kun näitä sinun sivuja katsoo, niin innostus itselläkin senkun vain taas kasvaa :D

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä Kammarissa ♥♥♥