maanantai 30. huhtikuuta 2018

Heipat pitkästä aikaa!

Täällä koitan virkistellä muistia, miten tätä blogia oikein käytettiin...kolme vuotta on mennyt hurauksessa, ainakin nyt tuntuu siltä. Elämään on mahtunut kaikenlaista, iloa ja surua. Mutta yksi asia mikä on pysyvää, ovat käsityöt.
Niitä on syntynyt kaikennäköistä ja -kokoista. Tykkään edelleen tehdä monenlaista käsityötä, tuunaaminen on jäänyt melkein kokonaan pois.
Seuraan facebookissa monia käsityöryhmiä ja välillä olen siellä postaillutkin ja jopa osallistuin elämäni ensimmäisen kerran kal.iin, taimitarhan metsäretkisukkien neulomiseen. Tulikin sitten kaksi paria kerralla...aika koukuttavaa...
Viimeisin villitys ovat nuket, kankaiset sellaiset ja siihen hurahdin, enkä talvella muuta juuri tehnytkään. Mutta aina kevään tullen iskee virkkausbuumi ja tässä viimeisin tuotos, virkatut kateliinat vapuksi, Asteri-maton ohjetta mukaellen Adlibriksen puuvillalangasta, väri Dusty pink.
Perustin jopa instagram-sivutkin, on tämä elämä yhtä sometusta nykyään, ei tahdo tällä mummelilla pysyä aina homma hanskassa.
Mutta olipa jotenkin tutun turvallista palata tänne :). Laitoin linkin instagramkuviini tuonne sivupalkkiin, siellä ei vielä paljoa ole, mutta uusimpia tuotoksia. Toivottavasti "nähdään" jossain :)
Mukavaa vappua !
terkuin Irma

4 kommenttia:

 1. Pitkästä aikaa... liityinkin sinun instaseuraajiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Virpi ja kiitos, huomasinkin sinut siellä :)

   Poista
 2. Voi miten ilahduin huomatessani postauksesi. Olen monesti miettinyt, mitä sinulle kuuluu... Ja heti esittelet sellaisen työn, joka päätyy minun to do -listalleni: nuo katelauset, sellaiset me tarvitaan! Minä vasta opettelen tuota instan käyttöä, mutta nähdään pian sielläkin. Joka tapauksessa, tervetuloa takaisin blogimaailmaan!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, onpa mukava "tavata" jälleen! Kiitos kommentistasi, minullekin instan käyttö on uutta, mutta jotain sinne olen jo saanut. Vinkkaahan osoitetta jos en muuten löydä sinua sieltä :)

   Poista

Kiitos käynnistä Kammarissa ♥♥♥